Monipuoliset palvelumme

Kampaamo ja parturipalvelut

Meillä sinulle tehdään persoonallinen tyyli. Tyylin parhaimmat osat yhdistellään juuri sinulle sopivaksi yhtälöksi, jolloin työ on kokonaisvaltaisesti suunniteltu ja toteutettu vain ajattelen sinun toiveita ja tyyliä. Kaikki alan leikkaus ja värjäyskäsittelyt valmiina löytämään haastajansa.

Parta

Hauska pieni pukinparta vai komea kokoparta? Tyyli on vapaa. Me autamme sinua luomaan siitä entistä vakuuttavamman. Ammattilaisten parranmuotoilu meiltä.

Beauty

Alamme huiput tekevät tähtihetkistäsi vieläkin loistokkaammat. Anna pehmeiden meikkisutien taikoa kasvoillesi uutta ilmettä. Makeup Forever on mukana taikomassa upeita hetkiä juuri sinun juhlaan. Anna kasvojesi ja itsesi hehkua.

Kosmetologia

Omassa huoneessa kauneudenhoitoalan ammattilainen huoltaa sinut rauhassa palveluvalikoimamme palveluin ja asiantuntevasti. Käytämme vain alamme parhaimpiin kuuluvia tuotteita ja näin takaamme sinulle parhaimman mahdollisen hoidon. Meiltä ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutukset, ripsien kestovärjäykset, kulmien muotoilut, manikyyrit, sokeroinnit, varpaiden kestolakkaukset, kestolakkaukset sekä rakennekynnet.

Olaplex

Alamme yksi innovatiivisimmista keksinnöistä. Me teemme Olaplexin kanssa yhteistyötä ja pystymme tekemään haastavammatkin värjäykset. Olaplex mahdollistaa isommankin värjäysprojektin, rasittamatta hiusta niin ettei seuraavat värjäykset olisi mahdollisia. Kysy ihmeessä lisää, me kerromme mielellämme.