Parturi-kampaamo Pop in

Parturi-kampaamomme sijaitsee Turun keskustassa, Maariankadulla katutasossa. Liikkeessämme työskentelee ammattitaitoisten yrittäjien tiimi. Tiimimme on alan kärkeä ja vankka ammattitaito päivittyy koulutuksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Palveluihimme kuuluu kaikki parturi-kampaamoalan työ sekä ripsienpidennykset, kulmien laminoinnit kuin meikkauksetkin. Hiustenleikkaukset ja hiustenvärjäykset toteutamme alamme uusimpien trendien mukaan, unohtamatta silti persoonaa sekä klassista osaamista.

Henkilökunta

Tessa

Tessa, Pop In:n mama. Hiusalan mestaritutkinnon omaava alan ammattilainen. Haastaa itsensä aina työssään ja on monessa mukana. Iloinen ja helposti lähestyttävä hiustaituri. On eläinrakas ja kengurujumppailee vapaa-ajallaan.

Taina

Taina Heinonen, Meikkitaitelija. 20-vuotisen kokemuksen omaava ja monissa produktioissa mukana ollut kauneusalan ammattilainen. Innostunut, tarkka ja joustava työssään ja aina valmis uusiin haasteisiin.

Heta

Projektiluontoisten töiden, sekä vaalennusten moniosaaja. Yrittäjähenkinen ja trendikäs parturi-kampaaja.

Kristiina

Pitkän linjan ammattilainen, pedantti ja mestaritutkinnon tehnyt moniosaaja. Vapaa-ajalla harrastuksiin kuuluu hevosurheilu.

Nata

Kauneus puolen moni osaaja. Rauhallinen, työhönsä keskittyvä ripsiteknikko. Osaa kaikki tekniikat ja kouluttautui säännöllisesti. Vapaa-ajallaan moottoripyöräilee.