Parturi-kampaamo Pop in

Parturi-kampaamomme sijaitsee Turun keskustassa, Maariankadulla katutasossa. Liikkeessämme työskentelee ammattitaitoisten yrittäjien tiimi. Tiimimme on alan kärkeä ja vankka ammattitaito päivittyy koulutuksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Palveluihimme kuuluu kaikki parturi-kampaamoalan työ sekä parrat, ripsienpidennykset, meikkaukset sokeroinnit, manikyyrit kuin rakennekynnetkin. Hiustenleikkaukset ja hiustenvärjäykset toteutamme alamme uusimpien trendien mukaan, unohtamatta silti persoonaa sekä klassista osaamista.

Palveluihimme kuuluu myös laadukas valokuvauspalvelu. Meidän kauttamme voit varata valokuvauspalvelun sinulle tärkeisiin juhlahetkiin. Lue lisää »

Henkilökunta

Tessa

Tessa, Pop In:n mama. Hiusalan mestaritutkinnon omaava alan ammattilainen. Haastaa itsensä aina työssään ja on monessa mukana. Iloinen ja helposti lähestyttävä hiustaituri. On eläinrakas ja kengurujumppailee vapaa-ajallaan.

Taina

Taina Heinonen, Meikkitaitelija. 20-vuotisen kokemuksen omaava ja monissa produktioissa mukana ollut kauneusalan ammattilainen. Innostunut, tarkka ja joustava työssään ja aina valmis uusiin haasteisiin.

Heta

Projektiluontoisten töiden, sekä vaalennusten moniosaaja. Yrittäjähenkinen ja trendikäs parturi-kampaaja.

Mari

Ripsiteknikko, microblading artisti sekä meikkitaiteilija. Mari on aina tarkka työssään ja tekeekin työtään suurella sydämellä. Mari on taiteellinen ja vapaa aikansa hän viettää maskeerausten sekä taulujen maalausten parissa.